Verkeersrecht

Verkeersrecht

Langs de politierechtbank

Steeds meer weggebruikers zorgen voor een groeiend aantal regels en verplichtingen onderweg. Je rijdt door een rood licht, wordt tegengehouden met je gsm achter het stuur of blaast positief na een avondje uit. Herkenbaar? Een stop bij de politierechtbank komt steeds vaker voor. Dader of slachtoffer binnen het verkeersrecht: een advocaat nemen om je dossier te verdedigen zorgt voor een gepast vonnis in de rechtbank.   

Grondige verdediging

Tijdens een kennismakingsgesprek doe je jouw verhaal en lichten we je in rond de minimum- en maximumstraffen van een bepaalde inbreuk. Na een grondige bestudering van het strafdossier, werken we de beste verdediging uit als wapen in de rechtbank. Vonnis uitgesproken? Ook dat nemen we volledig met je door zodat je de volledige impact begrijpt. Wist je dat je via je rechtsbijstandsverzekering gratis beroep kan doen op een advocaat? Het verlaagt de drempel alleszins voor veel mensen.   

Feitelijk Advocaten maakt jouw zaak

Blijf niet zitten met je dringende vragen. Door contact op te nemen zetten we je zaak op een rijtje zonder dat je meteen met ons in zee hoeft te gaan.