Familierecht

Familierecht

Noemer familierecht

Net omdat familie zoveel verschillende aspecten kent, vallen er ook veel situaties onder deze noemer. Je kan bijvoorbeeld discussie hebben met je ouders, je kinderen of je partner. Wat eventueel kan leiden tot een breuk of een echtscheiding. Maar het gaat verder: een advocaat kan je bijstaan in het regelen van de verblijfs- en onderhoudsbijdrageregeling van je kinderen. Of als tussenpersoon fungeren tijdens een bemiddeling buiten de kamers van de rechtbank. En ook als je naar de notaris moet, kan een advocaat handig zijn om voorbereidingen te treffen. Vragen over adoptie, erfenis of verdeling van nalatenschappen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Vertrekken vanuit jouw verhaal

Bij Feitelijk Advocaten vertrekken we van jouw verhaal. We stellen de juiste vragen tijdens onze gesprekken, om zo samen te ontdekken wat jij echt wil en hoe we daar kunnen geraken, binnen of buiten de rechtbank. Onze focus op de kleinste details maakt in een uitspraak een wereld van verschil. En we blijven ook babbelen met onze cliënt en verduidelijken elke stap die we zetten. Zo gaan we samen op pad om het gewenste resultaat te behalen.

Vermogens en eigendommen verdelen

Deze rechtstak gaat over dossiers waar er een vermogen of eigendom verdeeld moet worden – onder kinderen, partners of andere partijen – en deze het niet eens geraken over de manier waarop. Je laten bijstaan door een advocaat zorgt voor helderheid om knopen door te hakken. 

Unieke situaties

In elke situatie gelden andere spelregels. Feitelijk Advocaten zoekt tot op het bot uit waar je recht op hebt en hoe je dat kan bekomen. Voor ons start het bij luisteren naar je verhaal. De feiten op een rijtje zetten en een plan van aanpak opstellen. Zo ondersteunen we onze visie zo sterk mogelijk. Met als doel? Het beste resultaat voor onze cliënt binnenhalen.

Feitelijk Advocaten maakt jouw zaak

Blijf niet zitten met je dringende vragen. Door contact op te nemen zetten we je zaak op een rijtje zonder dat je meteen met ons in zee hoeft te gaan.

Feitelijk advocaten - raad met impact