Aansprakelijkheids-
recht

Aansprakelijkheidsrecht

schade in alle vormen

Een verkeersongeval met schade, je zoon- of dochterlief die een kras op een auto van een ander maakt, een overeenkomst die niet wordt nageleefd … Of je nu zelf schade hebt veroorzaakt of schade hebt geleden, een advocaat nemen is een goede eerste stap. Schade is een breed begrip waaronder veel dossiers vallen. 

Ingewikkelde materie

Aansprakelijkheidsdossiers kunnen zeer complex zijn. Het is vaak een mix van feiten en juridische standpunten, met dikwijls diverse actoren die elk hun eigen belangen hebben. In een dossier zijn vaak niet alleen schadelijder en –veroorzaker betrokken, maar ook verzekeraars, juridisch aansprakelijk geachte personen (werkgevers, leerkrachten, …), onderaannemers, …, die elk hun eigen verhaal en doel hebben.

Bij Feitelijk Advocaten hebben we niet alleen kennis van de complexe materie en de specifieke doelen van al die actoren, we begrijpen ook de impact die een aansprakelijkheidsdossier op je leven heeft. We bespreken alle mogelijk scenario’s en gaan in gesprek over wat een uitspraak concreet voor je betekent. Samen gaan we op zoek naar wat haalbaar is. En gaan we voorop in de strijd als het nodig is. 

Feitelijk Advocaten maakt jouw zaak

Blijf niet zitten met je dringende vragen. Door contact op te nemen zetten we je zaak op een rijtje zonder dat je meteen met ons in zee hoeft te gaan.