Onze missie en visie

Feitelijk Advocaten. Onze focus ligt op feiten. Onze aanpak vertrekt vanuit de mens achter die feiten. 

Feitelijk advocaten - recht vanuit feiten

Missie

We zijn een advocatenkantoor gespecialiseerd in burgerlijk recht en familierecht. Binnen die domeinen zijn we specialisten in bemiddeling, complexere vermogensdossiers in familierecht, aansprakelijkheid, medisch recht, verkeersrecht en incasso. Zowel als particulier als ondernemer kunt u bij ons aankloppen.

Feitelijk Advocaten bundelt de juridische kennis en ervaring van twee advocaten – Caroline Vlaminck en Mattias Tirez – en hun team. Samen creëren we een meerwaarde binnen de algemene advocatuur en bemiddeling. We vertrekken altijd vanuit de grond van uw zaak. Met feiten als leidraad, zodat we een correct resultaat kunnen bekomen, zonder onaangename verrassingen. 

Naast onze nuchtere focus op de feiten leven we ook steeds mee met onze cliënten. We vinden uw verhaal belangrijk en gaan vanuit een grote betrokkenheid tewerk. Want uw emoties spelen een onmiskenbare rol in de rechtsdomeinen waarin we actief zijn. En daar houden we graag rekening mee.

De kern van de zaak wanneer u kiest voor Feitelijk Advocaten? 

Recht vanuit de feiten. 
Raad op mensenmaat.
Voor een resultaat met impact.

Visie

Feiten en emoties. Voor wie in een onzekere situatie verkeert, zijn ze vaak moeilijk van elkaar te scheiden. Als advocaten kijken we daarom met een nuchtere blik naar uw zaak. We luisteren naar de feiten én naar het verhaal achter die feiten. Zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. 

Zo willen we u, net zoals een kompas, richting geven bij onzekerheid. We brengen de feiten naar boven, baseren ons op een grondige analyse en krijgen zo een beeld van het hele verhaal. Want alleen op die manier kunnen we u gidsen op een voor u onbekend juridisch terrein. Altijd vanuit een menselijke touch. Altijd vanuit kennis, ervaring en integriteit. Altijd vanuit een transparante communicatie in begrijpelijke taal.

Een grondige eerste consultatie vormt het fundament van een geslaagde samenwerking. In een samenleving waarin alles sneller en sneller lijkt te moeten gaan, maken wij tijd om alle feiten en gevoeligheden te ontdekken. Waarbij we u wijzen op alle mogelijkheden om tot een oplossing te komen binnen óf buiten de rechtbank. 

Kortom, we staan feitelijk en daadkrachtig aan uw zijde. 

Feitelijk Advocaten gaat verder dan de feiten. En blijft toch vertrouwd dichtbij.

Voor een uitkomst met impact ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op.