Specialisaties

Met feiten als de absolute leidraad en een duidelijke missie voor ogen, behandelen we elk dossier even gedreven als betrokken.

Fonds Medische Ongevallen: bijstand aan slachtoffers​

Toen het Fonds voor Medische Ongevallen in 2010 het levenslicht zag, was het doel: slachtoffers snel, goedkoop en kwalitatief verder helpen in hun zoektocht naar schadevergoedingen en gerechtigheid. Het fonds mag dan wel al even bestaan, de kinderziektes zijn er nog steeds. Met onredelijke, grillige en koppige beslissingen als symptoom. Een advocaat met kennis van zaken is dus een must om je dossier bij het Fonds in te dienen. Mattias Tirez kent het fonds door en door, weet waar de zwakke en sterke punten zitten en kan op die manier een verschil maken in jouw dossier. Hij is een van de enige advocaten die uitsluitend optreedt voor de slachtoffers binnen het medisch recht.  

Door zijn expertise gaf Mattias Tirez ook al regelmatig duiding bij het Fonds en haar beslissingen in de nationale media. Bekijk zijn drie media-optredens: 

Bemiddeling in familiezaken

Familierecht ligt ons nauw aan het hart, zowel binnen als buiten de rechtbank. Buiten de muren van een rechtszaal, specialiseren we ons in bemiddeling. Het stokpaardje van Caroline Vlaminck. Als je je eigen dossier zelf in handen kán houden, dan is dat in de meeste gevallen de beste oplossing. Caroline is naast advocaat via Bemiddelijk, ook een ervaren bemiddelaar in familiezaken en helpt je om respectvol rond de tafel te zitten vooraleer een beslissing langs de rechtbank passeert. Het bespaart je vaak heel wat leed.

Relatiebreuken en gevolgen ​

Uit elkaar gaan is vaak meer dan de stekker uit je relatie trekken. Zeker als je getrouwd bent of kinderen hebt, is een scheiding complexer dan dat. Bij Feitelijk Advocaten helpen we je aan alles denken. Van de manier waarop je de relatie wenst te beëindigen – EOT (echtscheiding door onderlinge toestemming), EOO (echtscheiding op grond van onherstelbare ontwrichting) of bemiddeling – tot de keuze van de notaris en de regelingen rond de gezinswoning. Regelingen en bijdragen rond de kinderen staan ook op de agenda. En zelfs je huisdieren worden besproken. Van a tot z dus. Van begin tot einde. Door onze jarenlange ervaring in de materie, werken we met de juiste kennis van zaken om weldoordachte beslissingen te nemen. Meer informatie vind je ook in ons blogartikel ‘Feitelijk scheiden: een degelijke echtscheidingsadvocaat maakt het verschil‘. 

Feitelijk Advocaten maakt jouw zaak

Blijf niet zitten met je dringende vragen. Door contact op te nemen zetten we je zaak op een rijtje zonder dat je meteen met ons in zee hoeft te gaan.