Onze aanpak

Elke zaak is anders. En toch pakken we die altijd op dezelfde manier aan. Lees hier hoe.

Feitelijk advocaten - recht vanuit feiten

Recht vanuit feiten

Jouw verhaal zwart op wit

Bij Feitelijk Advocaten lopen we niet achter de feiten aan. We denken drie stappen vooruit om onze strategie te bepalen.

Hoe meer zicht we hebben op de feiten, hoe iets écht gegaan is, hoe sterker we in onze schoenen staan. Zowel in de rechtbank als tijdens een bemiddeling. We spitten daarom elke zaak grondig uit. Het kleinste detail maakt in veel zaken het grootste verschil.

Een correcte weergave van de feiten vermijdt onaangename verrassingen tijdens een proces. Jouw waarheid is onze basis. We staan dan ook als één blok achter je verhaal.

Raad op mensenmaat

Je juridische houvast in onzekere tijden

Een dossier steunt natuurlijk niet alleen op feiten. Bij Feitelijk Advocaten kijken we ook verder dan dat. Hoe is een gebeurtenis tot stand gekomen? Wat zijn de beweegredenen en persoonlijke motivatie? Het verhaal achter de mens doet ertoe.

Een dossier vastpakken doen we dan ook met beide handen. Betrokken, gericht en helder. Deze aanpak zorgt voor rust. Geen stress, maar met een duidelijke uitleg bij elke stap die we samen zetten. Bij ons blijf je niet met vraagtekens achter.

Door verwachtingen en doelen – van beide kanten – openlijk uit te spreken, weten we wat we aan elkaar hebben. Met het nodige respect voor elk verhaal en alle partijen, staan we onze cliënten bij. Van begin tot einde.

Feitelijk advocaten - raad met impact

Resultaat met impact

EEN STRAK DOEL VOOR OGEN ​

Als cliënt klop je bij ons aan met een doel. Je weet wat je wil, alleen nog niet hoe je dat kan bereiken. Samen gaan we op zoek naar de beste strategie. Een plan van aanpak dat bij jou en je situatie past. Alleen zo creëren we resultaat met impact.

Wij zijn enkel tevreden met de uitkomst van een zaak als jij dat ook bent. Een rechtszaak of bemiddeling kan heel wat teweegbrengen in een mensenleven. Bij Feitelijk Advocaten geven we tekst en uitleg in mensentaal zodat je de impact van een vonnis of beslissing altijd begrijpt.

Er is altijd ruimte voor verduidelijking na een uitspraak van een rechter. Wat betekent het nu concreet? Welke impact zal het hebben op je leven? En nog belangrijker: hoe gaan we nu verder? Een vonnis is geen eindpunt voor ons. We blijven je begeleiden waar nodig.

Onze volledige Feitelijk-aanpak

De drie bovenstaande waarden kaderen binnen een groter geheel. Onze volledige Feitelijk-aanpak beschrijven we letter voor letter. Van F tot K. 

Een plek waar ruimte is voor menselijkheid onder een berg van feiten?

Feitelijk Advocaten maakt er een zaak van. Blijf niet zitten met je vragen en kies voor de Feitelijk-aanpak. 

Ons team

Ontmoet de schakels waar we op bouwen. 

Rechtsdomeinen

Ontdek in welke rechtsdomeinen we actief zijn.