Incasso

Incasso

Onbetaalde facturen innen

Stel, je hebt een eigen zaak, werkt de klok rond om jezelf (en werknemers) aan het einde van de maand mooi uit te betalen, maar je facturen blijven onbetaald door klanten. Frustrerend en helaas dagelijkse kost in heel wat bedrijven. Door een advocaat op je zaak te zetten, kan je zelf bezig blijven met wat écht belangrijk is: de bedrijfsvoering van je zaak. Bij Feitelijk Advocaten kennen we alle kneepjes van het incassorecht om je achterstallige facturen eindelijk betaald te krijgen.  

Snel en stipt

In incasso-dossiers moet het vaak snel gaan: het geld van achterstallige facturen is onmisbaar in de onderneming om de kernactiviteiten verder te zetten. We leveren daarom een snelle en stipte opvolging van je dossier en updaten je regelmatig over de stand van zaken. Zo hoef jij niet constant achter de veren van wanbetalers zitten, maar werken wij een strategie uit om dat probleem netjes op te lossen.   

Feitelijk Advocaten maakt jouw zaak

Blijf niet zitten met je dringende vragen. Door contact op te nemen zetten we je zaak op een rijtje zonder dat je meteen met ons in zee hoeft te gaan.