Medisch recht

Medisch recht

Delicate materie

Met een sterke kennis van zaken in medisch recht – specifiek in het Fonds voor Medische Ongevallen en principes rond schadevergoeding als slachtoffer – ben je bij ons aan het juiste adres bij geleden medische schade. Wat niet automatisch wil zeggen dat ze foutloos is. Integendeel. Medische fouten komen vaker voor dan gedacht. Maar welke rechten heb je als slachtoffer? Omdat Feitelijk Advocaten gespecialiseerd is in medisch recht en dossiers aanneemt van slachtoffers, vervullen we een onafhankelijke rol in dit verhaal. We luisteren naar wat er jou is overkomen en begeleiden je van begin tot einde in deze uitdagende strijd. Samen gaan we op zoek naar eerlijke antwoorden op je terechte vragen.  

Sterke juridische kennis

Met een sterke kennis van zaken in medisch recht –specifiek in het Fonds voor Medische Ongevallen – en principes rond schadevergoeding als slachtoffer, ben je bij ons aan het juiste adres bij geleden medische schade. Ons netwerk van gereputeerde raadsartsen vormt daarbij een klankbord om de juiste beslissing te nemen en strategie te bepalen. Voor iedereen die zich aan zijn lot voelt overgelaten in het kluwen van de medische wereld. We zetten pijn om in daadkracht. En strijden voor rechtvaardigheid. 

Feitelijk Advocaten maakt jouw zaak

Blijf niet zitten met je dringende vragen. Door contact op te nemen zetten we je zaak op een rijtje zonder dat je meteen met ons in zee hoeft te gaan.